Kundtjänst 24 h årets alla dagar.
Tel. 0771-171 000
simbanner2016

Lokalvård

SIMH har över 20 års erfarenhet inom lokalvård. Vi utför våra tjänster i varierande miljöer och använder oss av miljövänliga rengöringsmedel och städmetoder för att bidra till en hälsosammare miljö. SIMH lyssnar till era behov och anpassar vår service specifikt till era önskemål. Samtidigt verkar vårt kunniga team proaktivt och kommer gärna med förslag hur vi kan göra er miljö fräschare och snyggare.

SIMH erhåller följande certifieringar: Kvalitet: ISO 9001:2015; Miljö: ISO 14001:2015; Arbetsmiljö: OHSAS 18001:2007. SIMH genomgår årlig extern revision för att säkerställa att vi uppfyller kraven enligt ovanstående certifieringsstandarder.

SIMH är etablerat i Uppsala, Stockholm, Södertälje, Eskilstuna, Linköping, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Lund samt närliggande regioner.

lokalvård, städning Städning företag

Hemassistans

SIMH verkar för att människor ska må bra fysiskt och psykiskt. Hemmet och hur vi kan fungera i vardagen har en betydlig påverkan på ens välmående. SIMH vill därför med våra tjänster och vänliga personal underlätta i er vardag samt bidra med att skapa en mer hälsosam och trivsam miljö.

hemhjälp diskning

Vi hjälper till med allt praktiskt som ni behöver men kan också finnas tillhands som sällskap, t.ex. under en promenad. För att ni ska trivas med er serviceperson diskuterar vi eventuella önskemål med er innan uppdraget start. Vår personal blir sedan noggrant utvald för att passa in i era önskemål. SIMHs personal har vid nyanställning kontrollerats via utdrag ur polisens belastningsregister.

Kompletterande tjänster

SIMH erbjuder ett brett utbud av tjänster för att spara kunden kostnader samt energi i hantering av flertalet leverantörer. Kompletterande tjänster är bl.a. leverans av fruktkorgar, blomsterarrangemang, uthyrning av mattor och mattvätt, handyman, bud och transporter.

simh-lokalvård-assistans

kontaktuppgifter