Om SIMH AB

Serviceföretaget SIMH AB grundades 1988 och har samma ägare än idag. Vi är specialiserade på lokalvård och alla närliggande fastighetsrelaterade tjänster. Vår målsättning är att kunna ge en specifik helhetslösning till våra kunder. Självfallet har vi fönsterputs, golvvård, mattvätt, uthyrning av entrémattor, bud/transporter, klottersanering och handyman till vårt utbud av tjänster.

SIMH AB lägger stor vikt vid att våra kunder ska få en personlig och nära service, där förutsättningar för optimalt välmående och prestation ökas.
Hos oss kan ni ringa kundtjänst dygnets alla timmar året om.

SIMH AB’s personal

Vi är ca 150 fast anställda vilkas anställningar regleras av kollektivavtal. Alla använder företagets kläder och bär synlig id-bricka. Vid sjukdom ersätts personalen från dag ett.
Personalen är SRY- och PRYL certifierade.

Certifieringar

SIMH AB har följande certifieringar: Kvalitet: ISO 9001:2015; Miljö: ISO 14001:2015; Arbetsmiljö: OHSAS 18001:2007. Vi genomgår årlig extern revision för att säkerställa att vi uppfyller kraven enligt ovanstående certifieringar. Vill ni ha ett sammarbete med en entreprenör att lita på så tveka inte att kontakta oss. Hos oss blir ni alltid väl omhändertagna med ett trevligt och glatt uppträdande.

Geografiska serviceområden

Vi finns i Uppsala, Stockholm, Södertälje, Eskilstuna, Linköping, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Lund samt närliggande regioner, både i offentliga och privata miljöer. Vi har mångårig erfarenhet inom miljötekniska städmetoder. Våra rengöringsmedel är miljömärkta med Svanen, EU Ecolabel eller Bra Miljöval.

Med vänliga hälsningar
SIMH AB